Графік роботи: 9:00 - 18:00

Вихідний - субота, неділя

Розчинник 646

Розчинник 646

Растворитель 646 0,75л
Ціна 53,68 грн
Растворитель 646 Автотрейд 1л
Ціна 38,83 грн
Нема в наявностi

Розріджувач 646 - необхідний компонент якісного фарбування

Кожен автомобіль перед тим, як зійти з конвеєра, проходить процедуру фарбування деталей кузова. Лакофарбове покриття не тільки робить зовнішній вигляд машини естетично привабливим, але і захищає деталі корпуса машини від впливу навколишнього середовища. Під час експлуатації авто покриття може бути порушено під час дорожньо-транспортної пригоди або впливу піску або гравію. Відновити первісний зовнішній вигляд авто можна шляхом нанесення нового лакофарбового покриття.

Фарби, емалі і лаки, які застосовуються в автомобільній промисловості, поступово стає густішим в процесі свого зберігання, тому їх застосування неможливо без попереднього розведення і доведення до потрібної консистенції. Домогтися цього можна за допомогою спеціального розчинника. Багатокомпонентний розчинник 646 добре зарекомендував себе в автопромі, низька ціна в поєднанні з хорошими технічними характеристиками зробили його популярним, вигідно купити такий склад можна в інтернет-магазині АВТОФАРБИ.

Технічні характеристики розчинника 646

Багатокомпонентний склад даного засобу робить його придатним для розведення різних типів лакофарбових матеріалів. Його основа - толуол, частка якого досягає 50%. Серед інших інгредієнтів:

  • 15% етанолу;
  • по 10% амилацетата і бутанолу;
  • 8% етілцеллозольва;
  • 7% ацетону.

Поєднання даних органічних сполук обумовлює широку сферу застосування розчинника 646. Однак такий склад робить розчинник дуже агресивним і токсичним для людини. Наявність ацетону не дозволяє його застосовувати для гумових і пластмасових деталей, оскільки цілісність їх поверхонь буде порушена, а властивості змінені. Зовні цей розчинник являє собою безбарвну рідину, допускається наявність жовтуватого відтінку.

Робота з даними засобом вимагає дотримання певних правил захисту від токсичного і агресивного дії розчинника. Його застосування можливе в діапазоні температур від +5 до +30 градусів, відносна вологість повітря при цьому не повинна перевищувати 85%. Приміщення повинно бути забезпечене постійним припливом свіжого повітря і обладнане припливно-витяжною вентиляцією. Запах розчинника 646 не тільки різкий і неприємний, але може викликати подразнення слизової оболонки очей, носа, порожнини рота. Захист від дії розчинника на людину можуть забезпечити рукавички, спеціальні окуляри і респіратор, без них слід утриматися від роботи з даним складом.

Широка область застосування розчинника 646

Завдяки своїм складом розчинник 646 часто використовують для розведення шпаклівок, акрилових фарб, гліфталіевих і епоксидних лакофарбових матеріалів, нітроемалей. Даний склад дуже часто застосовують для знежирення різних поверхонь. Його використання нормалізує процес утворення плівок лакофарбових матеріалів, додає покриттю глянсовий блиск. З його допомогою легко видалити старе лакофарбове покриття і очистити інструменти після фарбувальних робіт. Неприємний запах складу повністю випаровується після повного висихання.

Даний тип розчинника успішно використовується протягом більше чотирьох десятиліть. Більшість виробників до сих пір використовують радянський ГОСТ 18188-72-646 1972 роки для його виробництва. Купити якісний розчинник 646 в зручній упаковці по низькій ціні можна на сайті інтернет-магазину "Автофарби". Оперативна доставка будь-якого товару можлива в усі регіони України кур'єрськими службами.